Πρακτικά θέματα Συμποσίου

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε, με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα!

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Συμποσίου της Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής, θα ήθελα να σας δώσω κάποιες πρακτικού τύπου πληροφορίες.

  1. Τις κρατήσεις των δωματίων σας στο ξενοδοχείο Thraki Palace τις έχω κάνει εγώ και το κόστος τους καλύπτεται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  2. Θερμή παράκληση: όσοι και όσες χρειάζεστε το δωμάτιό σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 11/9/16  (late check out) να με ενημερώσετε άμεσα, ώστε να το ρυθμίσω.
  3. Για τις παρουσιάσεις σας δεν θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας Η/Υ, προβολικά κτλ, απλώς το φλασάκι σας -θα έχουμε πλήρη εξοπλισμό αλλά και wifi για προσωπική χρήση υπολογιστών, tablets κτλ.
  4. Προτείνω να πάρετε μαζί σας μαγιό, καθώς το ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς είναι πάνω στη θάλασσα σε μια θαυμάσια παραλία,  διαθέτει και ωραία πισίνα αλλά και καταπληκτικές εγκαταστάσεις για spa, θαλασσοθεραπείες, σάουνα και τα σχετικά! Σας συνιστώ να απολαύσετε τις υπηρεσίες αυτές!
  5. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα μας προσφέρει επίσης το δείπνο του Σαββάτου αλλά και μια μικρή εκδρομή στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, οπότε θα χρειαστείτε πρόχειρο ντύσιμο και ένα αντιανεμικό/ αδιάβροχο μπουφάν, γιατί πάνω στις βάρκες ίσως να βραχούμε!
  6. Τα αντικουνουπικά θα σας είναι χρήσιμα, όπως και ένα μπουφάν/ μια ζακετούλα για το βράδυ (νομίζω).
  7. Για όσους έρθουν οδικώς, το ξενοδοχείο Thraki Palace βρίσκεται στο 5ο χλμ Μάκρης – Αλεξανδρούπολης, δηλαδή 5 χλμ πριν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης              -ερχόμενοι από Κομοτηνή- και θα πρέπει να βγείτε από την Εγνατία οδό στην πρώτη ταμπέλα που θα συναντήσετε και δείχνει  έξοδο προς Αλεξανδρούπολη.  Το ξενοδοχείο είναι πάνω στον δημόσιο δρόμο στον οποίο θα βρεθείτε, στο δεξί σας χέρι, σχεδόν απέναντι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και έχει φανάρι για να μπείτε στις εγκαταστάσεις του.

Για ό,τι άλλο προκύψει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο kkedraka@mbg.duth.gr  ή στο kateked@otenet.gr ή στο κινητό μου 6972 090997.

Σας περιμένω με χαρά

Κατερίνα Κεδράκα