1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής

Το Δίκτυο Πανεπιστημιακών Δασκάλων για την Πανεπιστημιακή Παιδαγωγική διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής με θέμα: «Διδασκαλία και Μάθηση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη 12-13 Απριλίου 2019 υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στο Συνέδριο προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι διδάσκοντες στα ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας, ώστε μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση, να  καταγραφούν οι προσδοκίες, οι απόψεις και οι προτάσεις των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για τα θέματα που αφορούν στην παιδαγωγική και διδακτική πλευρά του έργου τους.

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η μετακίνηση και η διαμονή των συμμετεχόντων βαρύνει τους συνέδρους. Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει εξασφαλίσει από το ξενοδοχείο RAMADA Thraki (5 αστέρων) που θα φιλοξενήσει τις εργασίες του Συνεδρίου, ειδικές τιμές διαμονής για τους συμμετέχοντες. Κρατήσεις δωματίων για το Συνέδριο Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής στα τηλέφωνα 25510 89100 και 25510 89727.

Οι σύνεδροι μπορούν  να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 10/04/2019 στην διεύθυνση: https://myclass.gr/panepistimiaki_paidagogiki/conference2019/registration/.

Πληροφορίες για το Συνέδριο υπάρχουν στην διεύθυνση: https://myclass.gr/panepistimiaki_paidagogiki/conference2019/. Επίσης, μπορείτε να απευθύνεστε στους: Κ. Κεδράκα kkedraka@mbg.duth.gr  κιν. 6972 090997 και Χρ. Καλτσίδη ckaltsid@mbg.duth.gr