1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής – Λήξη εργασιών

Εκλεκτοί και αγαπητοί συνάδελφοι, διδάσκοντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σύνεδροι του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την δημιουργική και ουσιαστική συμμετοχή σας στις εργασίες του Συνεδρίου, που δείχνει ότι υπάρχει έντονο και ουσιαστικό ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής κοινότητας για το θέμα αυτό. Στις αμέσως επόμενες μέρες θα λάβετε μια σύνοψη των όσων αναδύθηκαν μέσα από τις συζητήσεις μας, καθώς και οδηγίες για την συγγραφή των εργασιών των επτά (7) ομάδων, που θα σταλούν για τον τόμο των Πρακτικών.

Όλοι και όλες που πήρατε μέρος στο Συνέδριο υποθέτουμε ότι επιθυμείτε να συμμετέχετε ως μέλη στο Δίκτυο Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του. 

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), τα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Δικτύου Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους. Ωστόσο, αν κάποιος/α δεν θέλει να συμμετέχει στο Δίκτυο, μπορείτε πολύ απλά να στείλετε μια ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkedraka@mbg.duth.gr.

Στον σύνδεσμο https://panepistimiaki-paidagogiki.gr/conference2019/photos/  θα βρείτε αναρτημένες φωτογραφίες από το Συνέδριο.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Η Συντονίστρια

 

Κατερίνα Κεδράκα

Επικ. Καθηγήτρια ΔΠΘ